Contact opnemen met WEMA


Ons telefoonnummer

+31 (0)20 - 480 2929


Meer informatie of
een offerte opvragen?

Kennis & Advies

Advies op maat

Of u nu een bouwsysteem huurt of koopt, WEMA adviseert u graag. Voor elk ruimtevraagstuk hebben wij een passend innovatief advies. Onze deskundigheid over uw sector en het huisvestingsproces kan u daar in bijstaan. Wilt u een bestaand WEMA systeemgebouw verplaatsen of uitbreiden? Gaat het om service of onderhoud aan uw huisvesting? Een klimaatbeheersing of LED verlichting met schakelsystemen op maat? Laat ons adviesteam bewijzen dat ze een goede ‘match’ zijn tussen uw en onze organisatie. Zij kunnen u op iedere discipline van een goed advies voorzien.


Ervaren unitbouwer

Bij WEMA hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van modulaire bouwsystemen. En dit altijd naar tevredenheid van onze klanten. De projecten die wij realiseerden zijn daar het beste bewijs van. Onze professionals gaan op elk vakgebied voor het beste resultaat.


Nieuwe ontwikkelingen

De technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Innovatie komt het best tot zijn recht door te luisteren naar onze klant en dit te combineren met de krachten van onze eigen vakmensen en leveranciers.

Hierdoor hebben wij een brede en heldere kijk op het vak ontwikkeld. Wij bespreken graag uw ambities voor duurzaamheid en design. En niet te vergeten de praktische aspecten. Onze adviseurs zijn ervaren unitbouwers en staan voor u klaar.

Referenties

Bedrijfsleven

Waalpaal BV, Purmerend

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Avans Hogeschool, Den Bosch

meer info

Bouw & Industrie

Ballast Nedam

meer info

Direct beschikbaar

Bedrijfsleven

Tijdelijk kantoorgebouw

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Tijdelijke noodlokalen

meer info

Bouw & Industrie

Gestapelde bouwkeet

meer info