Contact opnemen met WEMA


Ons telefoonnummer

+31 (0)20 - 480 2929


Meer informatie of
een offerte opvragen?

Onze partners

Goede doelen

St. Only Friends

Op het krijgen van een zoon of dochter met een beperking zit niemand te wachten. Overkomt het je, dan loop je vaak met je kind tegen belemmeringen en uitdagingen aan. Dit is ook het geval met sport. Onze kids worden groter en willen vaak net als hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen sporten. Dat kan bij Only Friends! Bij Only Friends kunnen kinderen en jongvolwassenen met een beperking onder begeleiding sporten in het nieuwe en moderne Ronald McDonald Centre in Amsterdam Noord. Na een snuffelperiode kan uw zoon of dochter een keuze maken voor één of meerdere sporten. Het bijzondere van Only Friends is dat wij geen beperking kennen; Iedereen is welkom!
Bezoek de website


WNF Wereld Natuur Fonds

Bouwen aan een toekomst waarin de mens leeft in harmonie met de natuur, dat is wat het Wereld Natuur Fonds doet. In het belang van de natuur en in het belang van de mens die de natuur nodig heeft. Het beleid van het Wereld Natuur Fonds is erop gericht de biodiversiteit op aarde te beschermen. Het Wereld Natuur Fonds doet dit door:
- De belangrijkste leefgebieden wereldwijd te beschermen en waar mogelijk te herstellen. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar tropische en andere bossen, waterrijke natuurgebieden (wetlands) en zeeën en oceanen; - De belangrijkste bedreigingen van deze gebieden aan te pakken, zoals ontbossing, verdroging, overbevissing, klimaatverandering en de illegale handel in dieren en planten; - De Nederlandse samenleving bewust te maken dat ook zij actief kan bijdragen aan de bescherming van de natuur door het bieden van financiële handelingsperspectieven (donateurschap, giften) en niet-financiële handelingsperspectieven (deelname acties, vrijwilliger worden, het kopen van FSC-hout, het afnemen van groene energie et cetera).
Bezoek de website


St. Gehandicaptenreizen

Gehandicaptenreizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen met een licht lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Klanten kiezen voor Gehandicaptenreizen, omdat:
- Ons reisaanbod varieert van avontuurlijke rondreis tot strandvakantie, op zowel Europese bestemmingen als ver daarbuiten; - Wij persoonlijk contact met onze reizigers onderhouden om er zeker van te zijn dat zij een reis kiezen die bij hun past; - Al onze reizen een uitdagend karakter hebben!
Bezoek de website

Waar andere gehandicaptenorganisaties vaak uitgaan van de zorg tijdens een reis, gaat het bij Gehandicaptenreizen juist om het avontuur en de beleving. Zo normaal mogelijk op vakantie dus, maar wél met de mogelijkheid om een rolstoel of rollator mee te nemen. Per reis gaan 10 tot 16 reisdeelnemers mee en twee of drie enthousiaste begeleiders. De begeleiders zijn er om de reis in alle opzichten soepel te laten verlopen, om bij te dragen aan een gezellige sfeer en een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Deelnemers aan de reizen van Gehandicaptenreizen zijn reislustige tussen de 18 en 75 jaar met een licht lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. De reizen zijn geschikt voor mensen die niet ver kunnen lopen en/of gebruik maken van een hulpmiddel zoals rollator en rolstoel. Reizigers van Gehandicaptenreizen dienen ADL-zelfstandig te zijn of nemen iemand mee die hen hierbij assisteert. Ook gaan valide familie en vrienden voor de gezelligheid mee op reis.


Overige donaties en sponsoring

Los van de bijdragen aan hulporganisaties worden er ook op andere terreinen verschillende goede doelen gesponsord en ondersteund. Dat kunnen eenmalige donaties zijn maar ook sponsoring van lokale sportverenigingen en culturele activiteiten. Bijvoorbeeld de bijdrage aan giro 555 voor de ramp in Haïti of de sponsoring van het Annapop festival.

Referenties

Bedrijfsleven

Waalpaal BV, Purmerend

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Avans Hogeschool, Den Bosch

meer info

Bouw & Industrie

Ballast Nedam

meer info

Direct beschikbaar

Bedrijfsleven

Tijdelijk kantoorgebouw

meer info

Onderwijs & Kinderopvang

Tijdelijke noodlokalen

meer info

Bouw & Industrie

Gestapelde bouwkeet

meer info